Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Πάλι το ίδιο με την ανάρτηση του Αγων.Προγράμματος !

Μας έστειλαν σήμερα από την ΕΟΙ mail ότι αναρτήθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2010 που αυτή τη φορά αναφέρει καί τον τόπο του κάθε αγώνα.Πάλι όμως αναρτήθηκε στις ανακοινώσεις καί όχι στη θέση " Εθνικές Διοργανώσεις " όπου εξακολουθεί να εμφανίζεται το πρόγραμμα του 2009. Είναι η τρίτη φορά που το αναφέρουμε. Να δούμε πόσες ακόμη θα χρειασθούν γιά να το αναρτήσουν εκεί που εύλογα θα κοιτάξει ο επισκέπτης της σελίδας. Εκεί που πρέπει!

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

" Μεταξύ μας "

11 Ιανουαρίου σήμερα καί οι φίλοι μας στην ΕΟΙ ακόμη δεν έχουν ανεβάσει το νέο Αγωνιστικό Πρόγραμμα στη σωστή του θέση στο site. Τους το έχουμε επισημάνει εδώ καί 10 μέρες αλλά δεν μπαίνουν καν στο κόπο να μας διαβάσουν!

Ο Βασίλης Σπυρόπουλος κάνει πολύ καλή δουλειά καί εκτός Ελλάδας.Αυτό προκύπτει από σχετική επιστολή που έλαβε από τον Πρόεδρο της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ιππασίας Armagan Ozgorkey στην οποία του εκφράζει την εκτίμηση του Ιππικού κόσμου της γείτονος. Μπράβο Βασίλη καί πάντα τέτοια!

Μιά ιστορία κακοποίησης αλόγου μας έστειλε στο mail μας ο Πάρις Κουτσογιάννης.Τα σχετικά,όπως μας λέει,διάβασε στο "mnodaros.blogspot.com" που κάνει εκτενή αναφορά στο θέμα.Η ιστορία καί οι φωτογραφίες είναι απίστευτες!

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε γιά την ετήσια Γενική Συνέλευσή μας.Σας θέλουμε όλους παρόντες!