Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Στο ΟΙΚ δεν ξεκινήσαμε καλά !

Οι πρώτες οργανωτικές ενδείξεις απο το Μαρκόπουλο είναι μάλλον αποκαρδιωτικές. Τα collecting απροετοίμαστα και μες τη σκόνη, stewards δεν υπάρχουν,γενική εικόνα εγκατάλειψης. Ξαφνική αλλαγή υπεύθυνου αγώνα απο πλευράς ΕΟΙ ( Καρακασίλης αντί Δημαρά ) και δικαίωμα συμμετοχής στο 1.25 στα 50 ευρώ,πέρα από κάθε λογική.
Μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως τα προβλήματα που οφείλονται στην οικονομική δυσχέρια και να βοηθήσουμε όσο γίνεται αλλά εδώ βλέπουμε σοβαρά σημεία ανικανότητας πρόβλεψης και διοικητικής ανυπαρξίας.
Ας ελπίσουμε η κατάσταση να διορθωθεί τις επόμενες μέρες.
Τονίζουμε για πολλοστή φορά πως είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και όχι να αντιπολιτευόμαστε αλλά κανείς δεν μας ακούει.

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ουσιαστικά σχόλια

Με ιδιαίτερη χαρά διαβάσαμε τα σχόλια της Νατάσας και του Βασίλη για τους αγώνες στο ΙΚΕΜ. Απόδειξη του πόσο σημαντική μπορεί να γίνει η ύπαρξη του blog μας αν καταφέρουμε και απο 2 έχουμε 200 σχόλια γύρω απο τα θέματα που μας αφορούν.
Ας ενεργοποιηθούμε και ας εκφρασθούμε όλοι μας γιατί μόνο έτσι έχουμε ελπίδα να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα.

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Ανάπτυξη και ημερίδα στον ΙΟΜ

Με καλοκαιρινές συνθήκες πέρασε το Σαββατοκύριακο στον ΙΟΜ.
Το Σάββατο υπήρχε πολύ σκόνη. Είναι κάτι που συχνά παρατηρούμε σε αγώνες και που οι διοργανωτές πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα καθώς είναι πολύ ενοχλητικό και ανθυγειηνό κυρίως για αθλητές και άλογα αλλά και για τους θεατές. Η κατάσταση βελτιώθηκε την Κυριακή. Οι καλές  διαδρομές του Αυγερινού βοήθησαν τους συμμετέχοντες. Γενικά οκ αλλά στον ΙΟΜ έχουμε δει και καλύτερα.