Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Σχόλια !

Είναι πάρα πολύ θετικό που αρχίσατε να μας επισκέπτεσθε να σχολιάζετε και να μας κρίνετε.
Θα είναι ακόμη θετικότερο αν όλοι έχουμε το θάρος να μη κρυβόμαστε πίσω απο την ανωνυμία ειδικά όταν κατηγορούμε τρίτους.Μόνο έτσι έχει νόημα και πιάνει τόπο το σχόλιο.
Με την ευκαιρία ξεκαθαρίζουμε οτι δεν πρόκειται να ασχολιθούμε και βεβαίως να απαντήσουμε σε κανένα ανώνυμο σχόλιο και καλούμε όποιον έχει στοιχεία που αποδεικνύουν παράνομη αθλητική συμπεριφορά οποιουδήποτε αθλητού,μέλους μας η όχι,να τα καταθέσει άμεσα στα αρμόδια όργανα της ΕΟΙ.Αν δεν το κάνει θα είναι απλός συκοφάντης που εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα και τέτοιους σίγουρα δεν θέλουμε στο άθλημά μας.
Ας χρησιμοποιήσουμε το blog μας στο επίπεδο που αρμόζει στους ανθρώπους της Ιππασίας.
Επίσης μας είναι ιδιαίτερα χρήσιμες οι προτάσεις σας και τις περιμένουμε.

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Πρόσκληση σε ανοικτή συνάντηση στις 12/3/10

Σας προσκαλούμε σε ανοικτή συνάντηση μελών και φίλων του Συλλόγου μας την Παρασκευή 12 Μαρτίου στον ΙΟΜ μετά το τέλος των αγώνων.
Η συνάντηση αυτή σκοπό έχει να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για διάφορα θέματα που αφορούν το Σύλλογό μας και να γίνει ανταλλαγή απόψεων με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργεία μας.
Η παρουσία όλων είναι αναγκαία και σας παρακαλούμε να προτρέψετε και τους συναθλητές σας να παραστούν.
Με την ευκαιρία ευχαριστούμε τον ΙΟΜ για τη φιλοξενία του.

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Eνημέρωση

Συγχαρήκαμε με σχετικό mail τον Γ.Δημαρά και την ΕΟΙ για τις ενέργειές τους που είχαν σαν αποτέλεσμα την βελτίωση της δυνατότητας πρόκρισης στους Πανευρωπαικούς αγώνες των εφήβων αλλά και των νεαρών ιππέων μας.

Μας ζήτησαν τη γνώμη μας για αλλαγές στην προκύρηξη του "Πρωτάθλημα 2" στις 12.51 της 1ης Μαρτίου και μας ήρθε η προκύρηξη στις 15.09 της ίδιας μέρας.Τους τονίσαμε οτι δεν αντιλαμβανόμαστε το νόημα αυτής της διαδικασίας. Για την ιστορία ο Πρόεδρός μας εκφράζοντας προσωπικές μόνο απόψεις ,έτσι κι'αλλιώς κατόπιν εορτής,σχολίασε ότι
Α.το μεσαίο επίπεδο έχει μόνο αγώνες χρόνου και κανέναν με διαβάθμιση
Β.είναι λάθος η συγχώνευση 6-7χρονων διότι ανάμεσα στις δύο αυτές σημαντικές για το μέλλον ηληκίες δεν μπορεί η διαφορά να είναι μόνο το ύψος
Γ.είναι λάθος η συγχώνευση μικρού επεπιπέδου με κατηγορία αμαζόνων διότι οι προδιαγραφές δεν είναι ίδιες όπως άλλωστε μας τόνισε ο Marc.