Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Aπαντήσατε (διάρκεια ερωτηματολογίου 45 μέρες)

Γιά τις διαδρομές των Πανελληνίων 2009 :σε ποσοστό 63% καλές 37% πολύ καλές.
Γιά το αν η ΕΟΙ έπρεπε να έχει έγκαιρα εξασφαλίσει γιά τους ίδιους αγώνες τη χρήση του κλειστού στο ΟΙΚ : NAI σε ποσοστό 100%

οι μετρήσεις που θα συνεχίσουμε να κάνουμε για διάφορα θέματα ελπίζουμε, με μεγαλύτερη συμμετοχή,να αποτελούν πηγή άντλησης πληροφοριών που προέρχονται κατ'ευθείαν από τους άμεσα ενδιαφερόμενους δηλαδή τους αθλητές. Προσφέρουμε εργαλείο στα χέρια των διοικούντων γιά την πρόοδο του αθλήματος μας με την ελπίδα ότι θα το εισπράξουν ανάλογα.

Κατάσταση ιπποδρομίων

Μας απασχολεί πολύ αν καί ποιός φροντίζει γιά την κατάσταση των ιπποδρομίων των εγκαταστάσεων που φιλοξενούν αγώνες. Συχνά διαπιστώνουμε προβλήματα αλλά δεν βλέπουμε μέτρα γιά βελτίωση. Υπάρχει αυτή η επιτροπή αξιολόγησης ? αν ναί από ποιούς αποτελείται καί τι έχει ελέγξει μέχρι τώρα ? Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό γιατί έχει να κάνει με την υγεία αλόγων καί αθλητών.
Έχει έρθει η ώρα να ασχοληθούν οι αρμόδιοι με τα πρακτικά καί ουσιαστικά προβλήματα που μας αφορούν όλους.

Ανάπτυξη (?) στον ΙΟΜ

Η μετάθεση της αγωνιστικής από Σάββατο σε Κυριακή βοήθησε καί το ιπποδρόμιο ήταν στεγνό. Εκτός όμως από στεγνό ήταν απροετοίμαστο καί ιδιαίτερα σκληρό. Εάν δεν διορθωθεί θα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος.Ο αγώνας άρχισε καί πάλι με μεγάλη καθυστέρηση γύρω στις 10.30και φυσικά υπήρξαν πολλά προβλήματα όταν έπεσε το σκοτάδι καί οι προβολείς αναβόσβηναν κάθε λίγο.Τα έχουμε πεί τόσες φορές γιά τη ώρα έναρξης αλλά δεν ακούει κανείς.Σοβαρές καθυστερήσεις καί μεταξύ των κατηγοριών με τις δηλώσεις συμμετοχής.Έχουμε καί γι΄αυτό τη λύση αν την θέλουν! Το ιπποδρόμιο χωρίς μισό λουλούδι με άβαφτες βαλβίδες καί διάφορους συνδιασμούς ανά εμπόδιο!
Συμπέρασμα : Οργάνωση στο πόδι καθόλου ελκυστική γιά τους συμμετέχοντες.
Ο ΙΟΜ μας έδειξε στο εξαιρετικό πρόσφατο Grand Prix τι μπορεί να κάνει. Τώρα γιατί αυτή η δυσάρεστη έκπληξη?