Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Που είναι οι συναντήσεις μας κύριοι ?

Όταν προ καιρού μας καλέσατε κύριε Αντιπρόεδρε καί κύριε Γ.Γ. της ΕΟΙ μας είπατε ότι βρήκατε ιδιαίτερα επικοδομητική τη συνάντησή μας, ότι κάποια από τα θέματα που συζητήσαμε θα τα φέρνατε άμεσα στο ΔΣ καί ότι σε κάθε περίπτωση ήταν επιθυμία σας,καί το δεχθήκαμε με μεγάλη χαρά αλλά μικρή ελπίδα,να τα λέμε μιά φορά κάθε μήνα. Έχουν περάσει ήδη δύο μήνες από τότε.Ούτε κάποια από τις προτάσεις μας συζητήσατε,ούτε ξαναβρεθήκαμε.Καί τέλος τέλος ποιός ο λόγος να ξαναβρεθούμε χωρίς " διά ταύτα "?
Όταν σας στέλναμε επιστολές με τα προβλήματα καί τις παρατηρήσεις μας,μας είπατε,με ευγένεια πάντως,να απευθυνόμαστε στα αρμόδια όργανα,εννοώντας προφανώς να μη σας πολυζαλίζουμε.Γι'αυτό καί εμείς φτιάξαμε το blog μας γιά να μη μιλάμε με κλειστές πόρτες αφού τα δικά μας θέματα είναι απλά καί ξεκάθαρα χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες.Δεν μπορεί να λειτουργίσει το σύστημα όταν τα αρμόδια όργανα,τουλάχιστον γιά τα δικά μας θέματα είνα ο εξής ένας Γ.Δ. τρέχοντας δεξιά καί αριστερά επί παντός και χωρίς πάντα τις σωστές λύσεις.Γνωρίζουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα εκλάβετε το κείμενο μας αυτό ,λανθασμένα βέβαια,ως αντιπολιτευτικό.Γιατί αυτό βολεύει. Είναι η εύκολη οδός γιά να αποφύγουμε την ουσία. Χαρήκαμε όταν ο Πρόεδρος στην κοπή της πίτας παρουσίασε τις επιτυχίες της Ελληνικής Ιππασίας.Δεν χαρήκαμε που ούτε μιά στιγμή δεν ανέφερε ότι αυτές οφείλονται στην αγάπη ,τις ατελείωτες ώρες προπόνησης καί την προσωπική-οικογενειακή τεράστια επένδυση του κάθε αθλητή,όλων μας, που στηρίζουμε το οικοδόμημα που λέγεται Ελληνική Ιππασία.

Ημερίδα στον ΑΟΙ ( 14/2/10 )

Καί πάλι μιά καλή από κάθε άποψη αγωνιστική μέρα στον ΑΟΙ. Καιρός,στοίβος,εμφάνιση εμποδίων,διαδρομές του Πάρι, όλα ΟΚ !Όχι πολλές συμμετοχές αλλά λογικό λόγω τριημέρου.
Αυτό που δεν είναι λογικό είναι η ,μόνιμη πιά, μεγάλη καθυστέρηση με τις συμμετοχές.Τους δώσαμε τη λύση,αν καί πάλι δεν μας τη ζήτησαν,γιατί δεν μπορεί να συνεχισθεί γιά πάντα αυτό το πρόβλημα.Οι αρμόδιοι της περιφέρειας απόντες.Παρών ο Στ.Παναγάκης ο οποίος ελπίζουμε να πάρει πρωτοβουλία στο ΔΣ της ΕΟΙ μπας καί κάποτε λυθεί το θέμα.Παρόντα καί άλλα μέλη του ΔΣ της ΕΟΙ αλλά από αυτά δεν περιμένουμε λύσεις στα πρακτικά προβλήματά μας.

Το πανό με τα στοιχεία του blog μας σε περίοπτο σημείο ώστε να μην υπάρχει πλέον κάποιος που να μη γνωρίζει την ύπαρξή του καί πως να το επισκευθεί.