Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

CSI2 λίγο απο τα ίδια !

Τελείωσε και το δεύτερο " διεθνές τριήμερο ". Αυτή τη φορά ήρθαν 2 Βούλγαροι και ένας Τούρκος που έτυχε αυτές τις μέρες να μεταφέρει τα άλογά του απο την Ευρώπη στην Τουρκία κι'ετσι σταμάτησε εδω και χαρήκαμε κι'εμεις που φιλοξενήσαμε άλλη μια χώρα !
Αλλά αυτά παθαίνεις οταν, απ'ότι ακούσαμε, οι γείτονες δεν μας στήριξαν γιατί εμείς πρώτοι αθαιτήσαμε το λόγο μας και τους αγνοήσαμε στις δικές τους διοργανώσεις. Έτσι  εφαρμόσαμε και στο δικό μας άθλημα το εθνικό μας sport ,την αναξιοπιστία εφ'όλης της ύλης, νομίζοντας οτι οι άλλοι τρώνε κουτόχωρτο και ζήσαμε τα αποτελέσματα .
Στο δια ταύτα οι διαδρομές του Βασίλη πάλι ενδιαφέρουσες με ποιοτικές δυσκολίες.
Μπράβο στον Αυγερινό, στον Αλέξανδρο και στην Hanah για την νίκη τους στο Grand Prix. Όμως εδω οφείλουμε να τονίσουμε για άλλη μια φορά και ειδικά για τους εφήβους μας, ότι εαν η ΕΟΙ δεν μεριμνήσει έγκαιρα για σωστό πρόγραμμα προετοιμασίας για τις επόμενες διεθνείς συμμετοχές μας,τα πράγματα θα είναι και πάλι άνευ ουσίας. Και είναι κρίμα γιατί την μαγιά την έχουμε (τρανή απόδειξη η Ζέτα που κέρδισε σήμερα αλλά και όλα τα υπόλοιπα παιδιά της κατηγορίας των εφήβων).Η σωστή διαχείρηση μας λείπει και προ πάντων η σχετική αντίληψη απο μέρος των διοικούντων.
Και πάλι λάθος η μη χρήση του ΟΙΚ απο τον κορμό της Ελληνικής Ιππασίας.