Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

CSI ( I stands for Internal )

Καταφέραμε να κάνουμε διεθνείς αγώνες μεταξύ μας !!! δεν είναι και λίγο.
Ονομάσαμε " ξένους " για την περίπτωση τα παιδιά που ζούν χρόνια μαζύ μας και συμμετέχουν σε όλους τους αγώνες μας χρόνια τώρα και η δουλειά έγινε. Κοροιδευόμαστε μεταξύ μας ? Κοροιδεύουμε κάποιον άλλον ? ή τι τέλος πάντων γίνεται ?
Τι να λέμε ...... Είμαστε μια θαυμάσια χώρα !

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Νέος Πρόεδρος στο Σύλλογό μας !

Με μία τεκμηριωμένη τοποθέτησή του στο σημερινό Δ.Σ. του Συλλόγου μας,ο μέχρι σήμερα Πρόεδρός μας εξέφρασε την άποψη ότι είναι απαραίτητη η εναλλαγή προσώπων για ακόμη πιο ενεργή ανάμιξη στη Διοίκηση της νέας γενιάς του Δ.Σ. μας,της γενιάς που ούτως ή άλλως σύντομα θα κληθεί να πάρει τα πράγματα στα χέρια της ( και όσο νωρίτερα συμβεί αυτό τόσο καλύτερα για το άθλημα ), δείχνοντας έτσι ότι εμας δεν ενδιαφέρουν οι αγγιστρώσεις στα αξιώματα όπως  ευρέως παρατηρείται στο χώρο μας, αλλά η εμπλοκή και προσφορά κατά το δυνατόν περισσότερων μελών μας.
Έτσι το ΔΣ αφού δέχθηκε την θέση του απελθόντα Προέδρου εξέλεγξε νέο Πρόεδρο του ΣΕΙΕ τον Αυγερινό Λινάρδο στον οποίο και εύχεται κάθε επιτυχία στην προσπάθεια που ανέλαβε.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Καλή αγωνιστική χρονιά !

Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες !!!
Ξεκινήσαμε καλά τόσο στον ΙΟΒ (πρώτης τάξεως και πάλι,δείχνει την επόμενη μέρα του αθλήματος)με το G.P. και την ανάπτυξη όσο και με την ανάπτυξη στον ΑΟΙ.
Μόνο που στην ανάπτυξη οι ώρες δεν περνάν με τίποτε και δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε την ιδέα των νοτίων με την ύπαρξη κατηγορίας 1.00μ και αμέσως μετά άλλης 1.05μ . Σίγουρα δεν είναι δύσκολο να γίνεται μία κατηγορία με τον σχεδιαστή να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων.
Περιμένουμε τις διοργανώσεις στο ΟΙΚ και θα τα ξαναπούμε σύντομα.