Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Διεθνείς αγώνες στο ΟΙΚ

Ξεκίνησαν εχθές στο ΟΙΚ οι αγώνες με συμμετοχή Ελλήνων,Τούρκων, Βουλγάρων,4 Ιταλών και 2 Λευκορώσων ιππέων. Και ενω το πρωί φάνηκε οτι υπάρχει καλύτερη οργάνωση απο αυτή του Πρωταθλήματος, όσο προχωρούσε η μέρα επανήλθαμε στα γνωστά. Το πρωί  με stewards το απόγευμα χωρίς. Το πρωί χωρίς σκόνη το απόγευμα μες στη σκόνη. Το μόνο κοινό πρωί και απόγευμα οι ελάχιστοι άνθρωποι που βρίσκονταν στο χώρο ο οποίος εξακολουθεί να είναι παρατημένος.
Οι διαδρομές του σχεδιαστή ενδιαφέρουσες και στο επίπεδο των συμμετεχόντων.
Καλή συνέχεια στους αθλητές μας !
Και μια τελευταία ερώτηση.Σε περίοδο λιτότητας που ούτε τα έπαθλα δεν δίνουμε τι τη θέλουμε την εταιρεία security που δεν κάνει τίποτε έτσι κι'αλλιώς ?

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Περί εξάρτησης !

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαβάσαμε το κύριο άρθρο του περιοδικού Ιππασία στο οποίο ο συντάκτης του Άρης Τασούλης μας χρωστά επι πλέον ανάλυση ιδιαίτερα της τελευταίας πρότασής του. Τι σημαίνει αγαπητέ Άρη " φοβάμαι ότι ορισμένoι απλά προτιμάνε την εξάρτηση που τους βολεύει " ?
Μήπως ήρθε ο καιρός να μας πείς τα πράγματα με τ'όνομά τους ? ποιός και απο ποιόν εξαρτάται και ποιά είναι τα ανταλλάγματα που παίζονται στη πλάτη των αθλητών ? τι τέλος πάντων είναι αυτό το τόσο ελκυστικό για τους εμπλεκόμενους σ'αυτές τις καταστάσεις ?
Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα πρόκειται για προσωπικά οφέλη  γιατί ...... τη γενική κατάσταση τη βλέπουμε όλοι δια γυμνού οφθαλμού.
Αναμένουμε αν και σ'αυτό το χώρο τελευταία έχουμε βαρεθεί τις αναμονές !

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Ολοκληρώθηκε το τετραήμερο του Πρωταθλήματος

Ολοκληρώθηκε το τετραήμερο χωρίς καμία οργανωτική βελτίωση.Δεν έχει νόημα να μπούμε σε λεπτομέριες γιατί μάλλον το χρόνο μας χάνουμε.
Οι διαδρομές του σχεδιαστή ανέδειξαν την πρόοδο της Ελληνικής ιππασίας που οφείλεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στην ιδιωτική πρωτοβουλία.
Πολλά συγχαρητήρια στους νικητές και τους πρωταθλητές μας !
Συνεχίζουμε απο Πέμπτη.