Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Ολοκληρώθηκε το τετραήμερο του Πρωταθλήματος

Ολοκληρώθηκε το τετραήμερο χωρίς καμία οργανωτική βελτίωση.Δεν έχει νόημα να μπούμε σε λεπτομέριες γιατί μάλλον το χρόνο μας χάνουμε.
Οι διαδρομές του σχεδιαστή ανέδειξαν την πρόοδο της Ελληνικής ιππασίας που οφείλεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στην ιδιωτική πρωτοβουλία.
Πολλά συγχαρητήρια στους νικητές και τους πρωταθλητές μας !
Συνεχίζουμε απο Πέμπτη.

1 σχόλιο:

  1. Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλους τους πρωταθλητές. Ο τελικός διοργανωτικά υστερούσε από όλους τους αγώνες της σειράς του πρωταθλήματος που διεξήχθησαν σε ομίλους, και είναι εμφανέστατο πλέον ότι το Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο μαραζώνει και ισχύει το κάθε πέρσι και καλύτερα. Μέτρια οργάνωση, ατμόσφαιρα που δεν παρέπεμπτε σε τελικό, έλλειψη καθαριότητας και μικρή προσέλευση κόσμου δημιουργούσαν μια αίσθηση μιζέριας.
    Υπάρχει πρόοδος της Ελληνικής ιππασίας η οποία οφείλεται αποκλειστικά στις φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν οι αθλητές και οι οικογένειες τους αλλά αυτό δεν αρκεί. Ο καλός προγραμματισμός, η καλή οργάνωση και το όραμα για το μέλλον είναι η μόνη λύση για να υπάρξει ανάπτυξη και να έχουμε επιτυχίες και πέρα από τα Ελληνικά σύνορα αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει οι διοικούντες του χώρου να αλλάξουν μυαλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή