Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Στο ΟΙΚ δεν ξεκινήσαμε καλά !

Οι πρώτες οργανωτικές ενδείξεις απο το Μαρκόπουλο είναι μάλλον αποκαρδιωτικές. Τα collecting απροετοίμαστα και μες τη σκόνη, stewards δεν υπάρχουν,γενική εικόνα εγκατάλειψης. Ξαφνική αλλαγή υπεύθυνου αγώνα απο πλευράς ΕΟΙ ( Καρακασίλης αντί Δημαρά ) και δικαίωμα συμμετοχής στο 1.25 στα 50 ευρώ,πέρα από κάθε λογική.
Μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως τα προβλήματα που οφείλονται στην οικονομική δυσχέρια και να βοηθήσουμε όσο γίνεται αλλά εδώ βλέπουμε σοβαρά σημεία ανικανότητας πρόβλεψης και διοικητικής ανυπαρξίας.
Ας ελπίσουμε η κατάσταση να διορθωθεί τις επόμενες μέρες.
Τονίζουμε για πολλοστή φορά πως είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και όχι να αντιπολιτευόμαστε αλλά κανείς δεν μας ακούει.

1 σχόλιο:

  1. Χάρη πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου προκαλούν έκπληξη αυτά που περιγράφεις. Έχει καθίσει κανείς να υπολογίσει πια είναι τα αναμενόμενα έσοδα της ΕΟΙ κατά την διεξαγωγή του Τελικού του Πρωταθλήματος από τα entries των αθλητών συγκρινόμενα με αυτά που πρόκειται να πληρώσει σε έπαθλα; Ας κάνει τον υπολογισμό ο καθένας ξεχωριστά για να καταλάβουμε όλοι ποιοι συντηρούν την ύπαρξη του αθλήματος αυτή τη δύσκολη περίοδο. Καλό θα ήταν βέβαια να το ζητήσουμε αυτό να μας το δώσει και επίσημα η Ομοσπονδία.
    Όσο για την αλλαγή του υπευθύνου του αγώνα πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί προβληματίζεσαι. Μήπως χρειάστηκες και έψαξες να βρείς το νέο υπεύθυνο του αγώνα και δεν τον βρήκες; Πάντως ο Γιώργος που δεν είναι πλέον υπεύθυνος αγώνα ήταν εκεί!(ίσως ήταν και ο μόνος από τους "υπεύθυνους" που βρισκόταν στο ΟΚΙΜ)
    Τέλος, όσο αναφορά την αντιπολίτευση (με την οποία σωστά λες οτι ο ΣΕΙΕ δεν έχει καμία απολύτως σχέση), για να υπάρχει πρέπει πρώτα να υπάρχει η συμπολίτευση αλλά και η χάραξη πολιτικής!
    Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή