Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Grand Prix AIOBA

Περάσαμε ένα ευχάριστο τριήμερο στον ΑΙΟΒΑ. Ένα τριήμερο prix γιατί τα έπαθλα ήταν καλά και μπράβο στους οργανωτές που κατάφεραν και βρήκαν τις χορηγίες.Αλλά το grand κατα την άποψή μας θέλει και άλλα πράγματα πιο σημαντικά απο τα καλά έπαθλα που τέλος τέλος τα εισπράττουν μόνο λίγοι νικητές.Θέλει αρχικά να φθάνεις και να μπορείς να παρκάρεις εύκολα. Όταν μπείς στο χώρο κάποιος να έχει φροντίσει να καταβρέξει για να μη σε τρώει η σκόνη. Το άλογό σου να είναι δεμένο σε κατάλληλο χώρο. Ο στοίβος προθέρμανσης στον οποίο επι της ουσίας περνάς την περισσότερη ώρα και κάνεις τα πιο πολλά άλματα να έχει ασφαλές έδαφος.Ο στίβος των αγώνων να έχει κατάλληλο έδαφος,τα εμπόδια να είναι φρεσκοβαμένα, το ιπποδρόμιο όμορφα διακοσμιμένο με φυτά,οι θεατές να φιλοξενούνται σε προσεγμένο περιβάλλον με κατάλληλα καθίσματα.
Με απλά λόγια να μπορείς εύκολα να διακρίνεις την οργανωτική διαφορά σε όλα τα επίπεδα ανάμεσα σε έναν αγώνα Grand Prix και έναν αγώνα ανάπτυξης χωρίς σε καμία περίπτωση να υποβαθμίσουμε την ανάπτυξη.
Δεν θέλουμε να γινόμαστε αρνητικοί απέναντι σε οποια προσπάθεια την οποία ούτως ή άλλως εκτιμούμε,αλλά κάποτε την  αναβάθμιση και την πρόοδο εκτος απο το να την ονομάζουμε πρέπει και να την πραγματοποιούμε. Μόνο έτσι θα έρθουν πραγματικά καλύτερες μέρες για το άθλημα.