Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Υπόθεση Κάζη

Φθάνουν στ'αυτιά μας διάφορα γύρω απο μια σοβαρή ποινή που επέβαλλε ή πρόκειται να επιβάλλει η Δικ.Επ. της ΕΟΙ στον αθλητή Μ.Κάζη.
Ακόμη δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς έχουν τα πράγματα και δεν πέρνουμε θέση επι της ουσίας.
Ελπίζουμε η ποινή εαν τελικά επιβληθεί να αφορά παράπτωμα αθλητικής συμπεριφοράς την οποία εμείς πρώτοι προασπίζουμε και όχι κουβέντες σαν αυτές που οι περι το άθλημα ανταλλάσουν συχνά πυκνά γιατί κάτι τέτοιο ακούγεται.
Έχουμε εμπιστοσύνη στα μέλη της επιτροπής και αναμένουμε!

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Πρωτάθλημα στο ΙΚΕΜ

Συγχαρητήρια στον Δ.Μπούτση και στην ομάδα του καθώς επίσης και στην επιτροπή Δημ.Σχέσεων της ΤΕΙΒΕ για την εξαιρετική οργάνωση. Η προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων είναι απο μόνη της ικανή να μας κάνει να πηγαίνουμε για αγώνες εκεί και όχι οι άνευ ουσίας ισχυρισμοί της ΕΟΙ περί ανάπτυξης του αθλήματος για την οποία ανάπτυξη απαιτείται πραγματική βούληση και συγκεκριμένες ενέργειες και όχι εύκολες ψηφοθηρικές προσεγγίσεις. Απόδειξη του πόσο πολύ οι διοικούντες πιστεύουν και στηρίζουν τις θέσεις τους είναι το γεγονός οτι ο Πρόεδρος,ο Αντιπρόεδρος και ο Γ.Γραμματέας δεν έκριναν σκόπιμο να παραστούν σε αντίθεση με μας που πήγαμε. Εμας,τους αθλητές και τις οικογένειές μας που για άλλη μια φορά αποδείξαμε το αυτονόητο,οτι δηλαδή  είμαστε οι μόνοι πραγματικοί υποστηρικτές του αθλήματος και μη τολμήσει κανείς να μας πει οτι το καρότο της αυξημένης βαθμολογίας ήταν το κίνητρο της συμμετοχής μας! Το μοναδικό κίνητρο είναι η  αφοσίωσή μας σ'αυτό που τόσο αγαπάμε. Ας το καταλάβουν καλά οι φίλοι της καρέκλας και της προβολής μέσα απο τις δικές μας προσπάθειες και επιτυχίες . Απο το ΔΣ ήταν εκεί μόνο όσοι είχαν προσωπικό λόγο να είναι, Δημαράς-Κρεμιώτης και ο εκ Θεσ/νίκης Α.Δέδας.
Στην πράξη τώρα, οι διαδρομές του Β.Σπυρόπουλου ήταν όπως πάντα καλές και στο μέγιστο ύψος και πλάτος. Τα ιπποδρόμια ΟΚ μετά τις παρεμβάσεις μας της πρώτης μέρας. Ο κυρίως στίβος θα μπορούσε να είναι πιο ελκυστικός με τα ανάλογα φυτά. Ο χώρος του εντευκτηρίου πολύ καλός όπως και το service. Ένδειξη πολιτισμού οι καθαρές τουαλέτες.
Συγχαρητήρια στους νικητές !