Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Πρωτάθλημα στο ΙΚΕΜ

Συγχαρητήρια στον Δ.Μπούτση και στην ομάδα του καθώς επίσης και στην επιτροπή Δημ.Σχέσεων της ΤΕΙΒΕ για την εξαιρετική οργάνωση. Η προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων είναι απο μόνη της ικανή να μας κάνει να πηγαίνουμε για αγώνες εκεί και όχι οι άνευ ουσίας ισχυρισμοί της ΕΟΙ περί ανάπτυξης του αθλήματος για την οποία ανάπτυξη απαιτείται πραγματική βούληση και συγκεκριμένες ενέργειες και όχι εύκολες ψηφοθηρικές προσεγγίσεις. Απόδειξη του πόσο πολύ οι διοικούντες πιστεύουν και στηρίζουν τις θέσεις τους είναι το γεγονός οτι ο Πρόεδρος,ο Αντιπρόεδρος και ο Γ.Γραμματέας δεν έκριναν σκόπιμο να παραστούν σε αντίθεση με μας που πήγαμε. Εμας,τους αθλητές και τις οικογένειές μας που για άλλη μια φορά αποδείξαμε το αυτονόητο,οτι δηλαδή  είμαστε οι μόνοι πραγματικοί υποστηρικτές του αθλήματος και μη τολμήσει κανείς να μας πει οτι το καρότο της αυξημένης βαθμολογίας ήταν το κίνητρο της συμμετοχής μας! Το μοναδικό κίνητρο είναι η  αφοσίωσή μας σ'αυτό που τόσο αγαπάμε. Ας το καταλάβουν καλά οι φίλοι της καρέκλας και της προβολής μέσα απο τις δικές μας προσπάθειες και επιτυχίες . Απο το ΔΣ ήταν εκεί μόνο όσοι είχαν προσωπικό λόγο να είναι, Δημαράς-Κρεμιώτης και ο εκ Θεσ/νίκης Α.Δέδας.
Στην πράξη τώρα, οι διαδρομές του Β.Σπυρόπουλου ήταν όπως πάντα καλές και στο μέγιστο ύψος και πλάτος. Τα ιπποδρόμια ΟΚ μετά τις παρεμβάσεις μας της πρώτης μέρας. Ο κυρίως στίβος θα μπορούσε να είναι πιο ελκυστικός με τα ανάλογα φυτά. Ο χώρος του εντευκτηρίου πολύ καλός όπως και το service. Ένδειξη πολιτισμού οι καθαρές τουαλέτες.
Συγχαρητήρια στους νικητές !

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια και από εμένα για τη φιλοξενία και την οργάνωση. Πραγματικά εξαιρετική προσπάθεια. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το έδαφος δεν ήταν καλό. Τη 1η μέρα η προθέρμανση ήταν πολύ σκληρή και ο στίβος παρόμοιος. Τη 2η μέρα έγιναν κάποιες προσπάθειες βελτίωσης αλλά μάλλον χρειαζόταν περισσότερο "δόντι" & νερό, ειδικά την Κυριακή. Από εκεί και πέρα μόλις το μεσημέρι της Κυριακής οι υπεύθυνοι της ΕΟΙ ανακάλυψαν ότι με αυτό το πρόγραμμα που είχαν φτιάξει δεν θα προλάβαιναν κι έτσι ο εκπρόσωπος της ΕΟΙ μας ανακοίνωσε ότι αποφασίζει να αλλάξει το τρόπο διεξαγωγής του τελευταίου αγωνίσματος λεγοντάς μας "τι να κάνουμε δεν γίνεται αλλιώς γιατί δεν θα προλάβουμε". Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος, εκτός από αυτούς που την έφτιαξαν γιατί αυτοί σίγουρα δεν το κατάλαβαν, που διάβασε την προκήρυξη του αγώνα και δεν κατάλαβε αμέσως ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβουμε. Λίγο σεβασμός και ίση μεταχείριση απέναντι στους αθλητές δεν βλάπτει κύριοι της ΕΟΙ.
    Λαμπρακάκης Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του Βασίλη. Πραγματικά η διοργάνωση και η φιλοξενία ήταν εξαιρετική. Όσον αφορά τα ιπποδρόμια θα μπορούσαν να ήταν πιο προσεγμένα αλλά προσωπικά δεν επιρρέασαν αρνητικά τα άλογα μου. Μακροπρόθεσμα ίσως να τα επιρρέαζαν αλλά για τρείς μέρες που ήταν ο αγώνας δεν είναι λόγος για αντιδράσεις. Αυτό όμως που με ενόχλησε πραγματικά, μιλάω πάντα σαν αθλήτρια, ήταν η κατηγορία των αμαζόνων. Η απόφαση που πάρθηκε την τελευταία στιγμή ήταν απαράδεκτη. Έτρεξα μόνο μία κατηγορία, γνωρίζοντας ότι η πιο πάνω κατηγορία θα πραγματοπιηθεί σε δύο γύρους ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Ανακοινώθηκε ότι θα λάβει μέρος μόνο το 25% στο δεύτερο γύρο που σύμφωνα με τα αποτελέσματα ήταν μόνο οι δεκατρείς άπταιστες εκ των οποίων η μία έγινε από αθλητή εκτός βαθμολογίας αμαζόνων. Όλοι ξέρουμε ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά με το αποτέλεσμα και των δύο γύρων. Με την αλλαγή αυτή δεν δόθηκε η ευκαιρία σε αμαζόνες με πρώτο αποτέλεσμα 1 βαθμό ποινής, 4 βαθμούς ποινής κλπ να βελτιώσουν το αποτέλεσμά τους. Οι υπεύθυνοι των αποφάσεων αυτών πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους ότι οι αθλητές κάνουν τον προγραμματισμό τους και τον ακολουθούν με βάση την προκήρυξη.
    Επειδή όμως το μέλλον της ιππασίας το κρατάτε εσείς, οι υπεύθυνοι της ΕΟΙ, θα ήταν καλό να ακούτε κι εμάς τους αθλητές γιατί μόνο το καλό του αθλήματος επιδιώκουμε.
    Φούκη Νατάσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή