Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΙΟΒ !

Άρχισε με τις καλύτερες εντυπώσεις το Grand Prix στον ΙΟΒ.
Έδαφος απο τα καλύτερα που έχουμε συναντήσει, εικόνα ιπποδρομίου όπως μόνο η Rosemarie Γεωργοπούλου ξέρει να παρουσιάζει,οργάνωση και προετοιμασία χώρου πολύ καλή. Μόνο το  collecting θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.Οι διαδρομές του Βασίλη όπως πάντα καλές.
Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και να το ευχαριστηθούμε πραγματικά.
Το βέβαιο είναι πως αρχίσαμε να φανταζόμαστε το μέλλον του αθλήματος ! Θα επανέλθουμε όμως σε αυτό σύντομα.

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Τελικά ίσως μας διαβάζουν

Φαίνεται οτι μας διαβάζουν οι φίλοι μας της ΕΟΙ. Μιά- δυό ώρες μετά που αναρτήσαμε το θέμα εμφανίστηκε η προκύρηξη του ΙΟΒ ! ΟΚ

Που είναι η προκύρηξη ?

Το αγωνιστικό πρόγραμμα λέει ότι την Παρασκευή 11/6 ξεκινά το Grand Prix του ΙΟΒ.
Την σχετική προκύρηξη πότε σκοπεύουν να την αναρτήσουν ώστε να κάνουν οι αθλητές το πρόγραμμά τους ?

Περί σχολίων

Θετικό που κάνετε σχόλια αλλά Μαρία και rider για να δούμε τα πράγματα καλύτερα.
Προς Μαρία (άγνωστη) : Θα μας βοηθούσες να μας εξηγήσεις τα όσα ισχυρίζεσαι . Δηλαδή ποιός απο εμας μεροληπτεί υπερ ποιού και με τι σκοπό και ποιός έχει προσωπικό συμφέρον και ποιό είναι αυτό. Συγκεκριμένα πράγματα ξεκάθαρα με ονόματα και στοιχεία γιατί διαφορετικά εσυ κάνεις αυτό για το οποίο μας κατηγορείς. Όσον αφορά στα γραφόμενά σου για καθόδους κλπ ο καθένας δικαιούται να έχει τις απόψεις του και κρίνεται γι'αυτές με την προυπόθεση βέβαια οτι έχει το θάρος να τις υπογράφει κανονικά με ονοματεπόνυμο . Εαν δε το άγχος σου σε άφηνε να διαβάσεις σωστά θα έβλεπες οτι δεν λέμε τίποτε διαφορετικό ούτε για τη εικόνα του χώρου ούτε για τους χορηγούς.Εδω σου διέφυγε το γεγονός του σοβαρού τραυματισμού,το διάβασμα θα πρόσεχες?
Προς Rider (επίσης άγνωστο): Τα περι ονοματεπόνυμου ισχύουν ακριβώς και για σένα. Δεν μας κάνει διαφορά αν αυτά που λέτε μας βολεύουν η όχι. Μας κάνει όμως μεγάλη διαφορά να είμαστε σοβαροί,ξεκάθαροι, χωρίς να διεκδικούμε το τεκμήριο του αλάνθαστου,ο καθένας με τις απόψεις του αλλά πάντα με το θάρος της γνώμης μας ΕΠΟΝΥΜΑ όπως κάνουμε εμείς απο αυτό εδω το blog.