Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Καλό καλοκαίρι !

Μ' αυτά και μ'αυτά μπένουμε στη φάση της ανάπαυλας. Μετά την ακύρωση του G.P. στο Mega ( θα θέλαμε να μάθουμε γιατί προέκυψε είναι αλήθεια) έχουμε μόνο ανάπτυξη το Σαββατοκύριακο στη Β.Ελλάδα και εν συνεχεία πάμε στα Ανθέμια στις 26/8. Ενδιάμεσα έχουμε τα Ευρωπαικά πρωταθλήματα παίδων,εφήβων και νέων ιππέων. Ευχόμαστε στους νεαρούς συναθλητές μας την καλύτερη δυνατή επιτυχία !!! και πάνω απ'όλα να χαρούν την εμπειρία . Τέλος τέλος  στον πρωταθλητισμό τις περισσότερες φορές το ταξίδι είναι ομορφώτερο και απο την ίδια την Ιθάκη !
Όσο για μας  "ραντεβού το Σεπτέμβρη ". Καλό καλοκαίρι σε όλους .

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ο Αυγερινός το Grand Prix !!!

Ο Αυγερινός με 2 άπταιστες διαδρομές και baraz κέρδισε το grand prix στο Bouzouriste. Πολύ καλά πήγαν όλοι οι Έλληνες αθλητές σε ένα δύσκολο αγώνα. Πολλά συγχαρητήρια !!!
Με την ευκαιρίαν να διευκρινίσουμε το νόημα της προηγούμενης αναφοράς μας στο επίπεδο επειδή από λάθος έκφρασή μας ίσως παρερμηνεύθηκε. Θέλαμε μόνο να προλάβουμε τυχόν σχόλια ότι κάποιες χώρες που συμμετείχαν δεν συμμετείχαν με τις πρώτες τους ομάδες και σε καμιά περίπτωση να υποβαθμίσουμε την επιτυχία. Αλοίμονο !
Διευκρινίζουμε λοιπόν ότι η ομάδα μας κέρδισε ένα σοβαρό nations cup με διαδρομές που μόνο εύκολες δεν ήταν. Και πάλι μπράβο στην ομάδα μας που απέδειξε το βάθος που πλέον έχει η Ελληνική ιππασία .
Υ.Σ. Χαιρόμαστε που μεταδίδουμε πρώτοι εμείς και προς το παρόν μόνο εμείς τις ειδήσεις !