Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Περί Ιατρικού Αθηνών

Διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΕΟΙ περί της συμφωνίας με το Ιατρικό Αθηνών. Σε περιόδους σαν και αυτή που περνάμε κάθε προσφορά δεκτή. Αλλά για να το δούμε σοβαρά, μιας και θα χρειαζόμασταν μια σοβαρή συμφωνία στον τομέα της υγείας, πιο πολύ ακούγεται σαν καλή κίνηση marketing του Ιατρικού που αναζητά να προσθέσει πελάτες παρά οτιδήποτε άλλο.
Και αυτό το λέμε γιατί η ανακοίνωση μιλά για κάποια έκπτωση και όχι για κάποιες έστω μικρές αλλά τουλάχιστον συγκεκριμένες δωρεάν παροχές στους αθλητές μας. Για να έχει και νόημα να λέμε "συμφωνία". Ετσι δεν είναι ? γιατί συμφωνία για κάποια έκπτωση γενικώς και αορίστως σε μια ελεύθερη αγορά και μάλιστα σε κρίση είναι πολύ σχετικό πράγμα. Ας το ξαναδεί η ΕΟΙ προς αυτή τη κατεύθυνση. Και ας μας μιλά που και που μήπως και έχουμε καμιά καλή ιδέα ! πριν συμφωνίσει αν γίνεται ! αφου για μας τα κάνει όλα !!!
Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε στους αρμοδίους ότι θα περιμέναμε και  κάποια ανακοίνωση που να αφορά στην ανάπτυξη του αθλήματος εν όψη της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου που κανονικά θα έπρεπε ήδη προ καιρού να συζητάμε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου