Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Grand Prix στον ΙΟΜ

Η καλή προετοιμασία του χώρου και η εμφάνιση του ιπποδρομίου φθάνουν για να μιλήσουμε για μια σωστή οργάνωση με σοβαρό όμως μελανό σημείο αυτό της διαχείρισης του άτυχου περιστατικού στο οποίο ήδη αναφερθήκαμε και το οποίο μας στερεί τη δυνατότητα να μιλήσουμε για ένα πετυχημένο τριήμερο. Οι διαδρομές του Πάρι καλές. Τα εμπόδια που ήρθαν απο το ΟΙΚ βοήθησαν και θα ήταν καλό να τα εκμεταλευτούμε και σε άλλες διοργανώσεις πριν απαξιωθούν στο Μαρκόπουλο.
Αυτό που πρέπει σίγουρα να κοιτάξουν στον ΙΟΜ, και που δεν έχει σοβαρό κόστος εαν χρησιμοποιήσουν λιόπανο, είναι να φτάξουν σκίαστρα για τα άλογα που περίμεναν τόσες ώρες στον ήλιο. Μη ξεχνάμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που μας χαρίζουν τόσες χαρές !
Συγχαρητήρια στους χορηγούς που σε δύσκολη περίοδο κάλυψαν τα έπαθλα και βεβαίως σε όλους τους νικητές.

2 σχόλια:

  1. Ο Σ.Ε.Ι.Ε θα είχε πολύ πιο δραστικό ρόλο στο χώρο της ιππασίας αν δεν δρούσε μεροληπτικά και υποκινούμενος είτε απο συμπάθειες είτε απο αντιπάθειες των άμεσα εμπλεκόμενων σε αυτον!!!Γνώμωνας για τα σχόλια του στην ιστοσελίδα αυτή δε θα έπρεπε να είναι προσωπικά συμφέροντα αλλά η πρόοδος του αθλήματος και η συνάθροιση των αθλητών. Επήρεια της υποκειμενικότητας του είναι η συνεχής κάθοδος του αθλήματος ειτε ηθικά είτε μειώνοντας το δυναμικό των αθλητών! Επειδή είχα την τύχη και την τίμη να παρεβρεθώ στο Grand Prix του ιππικού ομίλου Μεσογείων μπορω να δηλώσω οτι τέτοιες διοργανώσεις αναδεικνύουν το αθλήμα μας και καλό θα ήταν να είναι παράδειγμα προς μίμηση και για τους αλλούς ομίλους!!! Εγω λοιπόν με τη σειρά μου θα συγχαρώ τους διοργανώτες οχι μόνο για την εξαίσια αύτη διοργάνωση αλλα και που μπόρεσαν να προσεγγίσουν και να πείσουν τους χορηγούς να επενδύσουν με μοναδικό όπλο τους τα θετικά στοιχεία του αθλήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που η "Μαρία"ξεμπρόστιασε αυτους τους εμπλεκόμενους και τα πρωσοπικά τους συμφέροντα!Ευτυχώς που επιτέλους βρήκαμε τους υπεύθυνους της "συνεχούς καθόδου του αθλήματος". Μπράβο "Μαρία" γιατι χωρις εσένα είχαμε μαύρα μεσάχυχτα.
    Υ.Σ.Να σ'έβλεπα εσένα στη θέση του Drasco και μετά να μας έλεγες για"τύχη και τιμή που παρευρέθηκες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή